CARI DI BLOG INI

16 Jun 2011

Bukti Harga Petrol Malaysia Sangat Murah.


Salam semua. Ini salah satu bukti harga petrol kat Malaysia sangat murah. Hahahah lawak gila. Memang layan sketsa daripada Jozan Show ni. Sketsa ni memang dah lama tapi kalau tengok banyak kali pun tak boring. Paling tak boleh blah ayat Zizan ''ni dah macam motobot aku tengok''. Modenas tak saman ke? Hahah tapi memang betul pun dia kata. Kalau korang tengok Modenas X-Cite dengan motobot memang banyak persamaannya.



Video ni sedikit sebanyak seperti memperli kenaikan mendadak harga minyak petrol kat Malaysia ni. Kalau pak menteri tengok ni, bagus juga, at least dia boleh buat sesuatu untuk kurangkan harga petrol kat Malaysia ni.


P/s: Harga minyak dunia dah turun, kenapa Malaysia tak turun?

Tweet Artikel Ini Jika Anda Suka!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Takkan Baca Je? Komenlah kerana setiap komen yang ditinggalkan akan dijawab on the spot. Jika anda ingin menggunakan gambar di blog ini, boleh minta keizinan daripada penulis terlebih dahulu :)