CARI DI BLOG INI

21 September 2011

Filem Tak Laku, Mampu Beli Ferrari F430 Modena (must read)

Salam semua blogger dan pembaca blog.

Filem tak laku, mampu beli sportcar Ferrari F430. Siapa dia? Datuk Dr Rozmey la. Filem 2 Alam yang gagal di pawagam tu filem pertama terbitannya. 1 Malaysia dah tahu filem dia hanya mampu mengutip RM 400,000 je.


Siapa je tak kenal dia ni. Dia seorang pengusaha dan pengasas Herba Prima Marketing. Produk macam Jusmate 5, Dr II siapa je tak tau kan.

Baru2 ni die telah membeli sebuah kereta Ferrari F430 yg harganye dalam lingungan RM 1.2 juta termasuk cukai. Harga macam ni tak jadi masalah untuk usahawan yang berjaya macam Dr Rozmey ni.






P/s: Kita digalakkan dalam Islam supaya jangan bersifat riak dengan setiap kelebihan yang kita miliki.

Tweet Artikel Ini Jika Anda Suka!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Takkan Baca Je? Komenlah kerana setiap komen yang ditinggalkan akan dijawab on the spot. Jika anda ingin menggunakan gambar di blog ini, boleh minta keizinan daripada penulis terlebih dahulu :)