CARI DI BLOG INI

12 September 2011

Rekabentuk Yang Terlalu Kreatif. Pendrive Bentuk Kondom.

Bila rekabentuk disalahgunakan, jadilah macam-macam jenis punya produk yang mengarut dan berunsur kelucahan. Sampai pendrive pun tak terlepas daripada sisi kelucahan ni. Dahsyat. Tengok bawah ni.


P/s: Amacam? Nak beli ke ohh? Nanti kalau masuk library ke Cybercafe ke, konfem orang sekeliling pandang lain macam lagi2 yang datang sekali dengan couple. Hehe.

Tweet Artikel Ini Jika Anda Suka!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Takkan Baca Je? Komenlah kerana setiap komen yang ditinggalkan akan dijawab on the spot. Jika anda ingin menggunakan gambar di blog ini, boleh minta keizinan daripada penulis terlebih dahulu :)