CARI DI BLOG INI

01 November 2011

Bila Bulan November Menjelma. When November Comes True.


Ketika entri ni ditulis, bulan November sudah pun menjelma. Hari ni 1 NOVEMBER 2011. Entri ni merupakan yang pertama dalam bulan ni.

Aku sebenarnya menyambut baik kedatangan Bulan November ni. Sebelum ni aku sendiri sangat 'gementar' menanti Bulan Nov ni. Kalau difikir balik memang taknak bulan Nov ni datang. Tapi kita takde kuasa nak menarik atau memberhentikan masa ni. Walaupun setengah saat. Masa sentiasa berjalan tak kira apa jadi pun. Setuju? Mesti la kan.

Ada 2 benda besar yang aku akan lakukan bulan ni. Itu yang aku tau la, yang tak tau belum  nampak lagi. 2 bende ni aku rasa macam tak yakin aku nak buat.

Pertama, 12 November ni aku diberi kepercayaan oleh akak aku untuk cover majlis kahwin customer dia. Sebabnya dia ade majlis lain kat Port Dickson pada hari yg sama. Aku sebelum ni jadi second fotografer je. Berdiri di belakang dia dalam majlis2 sebelum ni. Kini aku terpaksa cover dia untuk handle 1 majlis seorang diri. Kalau akak aku sorang lagi cuti, maybe dia boleh ikut aku. Aku sebenarnya tak hebat sangat jadi fotografer. Biasa2 je.

Keduanya, aku akan mendaftar untuk kali kedua di UiTM Shah Alam pada 16 November ni. KLIK SINI. Sebelum ni memang aku rasa macam takut2 jer nak sampai tarikh ni tapi sekarang nampaknya macam dah tak sabar. Semua persiapan hampir siap. Yuran pengajian dan pakaian dah settle. Tunggu masa je nak buat assignment kat sana. Haha nampak sangat tak sabar tu.





Ok la sampai sini je la tulisan aku. Terima kasih korang sebab sudi membaca entri aku yang tak seberapa ni.


Baru2 ni aku ada tubuhkan group komuniti di Facebook. Tujuannya nak berkongsi idea dan pendapat sesame member. Di samping tu, boleh berkongsi apa-apa pasal Blog. Pengguna blog baru dialu-alukan sangat masuk group ni. Name group tu ialah UNITESAHAJE.BLOGSPOT.COM.KLIK SINI. Kalau korang sudi nak join just click 'ASK TO JOIN'. Aku akan approve nanti. Setakat aku tulis entri ni, group ni mempunyai 1,020 ahli. Admin pula ada 3 orang setakat ni. 3 orang admin masih dalam pencarian.


P/s : Dimana kita berada,apa pun yang kita lakukan, semestinya kita mahukan yang terbaik kan? Aku pon macam tu jugak.
Tweet Artikel Ini Jika Anda Suka!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Takkan Baca Je? Komenlah kerana setiap komen yang ditinggalkan akan dijawab on the spot. Jika anda ingin menggunakan gambar di blog ini, boleh minta keizinan daripada penulis terlebih dahulu :)