CARI DI BLOG INI

24 November 2011

A THING YOU MUST KNOW ABOUT.


Assalamualaikum korang,
Entry ni saje aku nak inform sekarang memang aku takde mase sesuai nak update info dalam blog ni dari semasa ke semasa.

Well sekarang ni aku berada kat UiTM Shah Alam yg berPuncak ni. Baru First class dah dapat assignment yang best.



Masa aku tengah tulis ni aku berada di Library Tun Abdul Razak 2.

Mintak maaf bebanyak korang, dalam almost seminggu ni aku tak buat ape2 entry.
Tapi aku masih berbangga even aku tak update entry dlam seminggu ni, trafik aku setakat  aku tulis ni mencecah lebih kurang 3,600 pengunjung untuk bulan November.

Lepas ni korang jangan lupa layari my new website, xzarmpro.com. Maybe awal tahun depan siap website/blog ni.Tapi blog ni pon still berjalan gak dengan adenya pemilik baru, girl lak tu. Mesti korang suka tulisan seorang wanita. Haha tengok je lah nanti.

Konklusinya, thanks a lot kepada yang setia dengan blog 7 ALWAYS ni.
Tanpa korang  takdelah blog ni.

P/s: Sentiasa inginkan yang terbaik dalam semua perkara.
Tweet Artikel Ini Jika Anda Suka!

4 ulasan:

Takkan Baca Je? Komenlah kerana setiap komen yang ditinggalkan akan dijawab on the spot. Jika anda ingin menggunakan gambar di blog ini, boleh minta keizinan daripada penulis terlebih dahulu :)