CARI DI BLOG INI

31 Disember 2011

Bulan Disember Tak Update Blog tapi Trafik hampir 3,000 readers

Assalamualaikum semua pembaca, semua blogger dan selamat sejahtera to all non muslim. Korang sihat ke, mestilah sihat kan.

Sebenarnya ni merupakan 1st entry aku untuk bulan Disember. Hari ni 31 Disember dan esok bermulanya tahun baru 2012. Memang bulan Disember ni aku tak update apa pon. Itu fakta. Autanya aku malas nak update. Haha memang la auta, aku ada sebab tak dapat update blog ni.

Tapi aku terkesima seketika bila aku check trafik blog ni hampir 3,000 readers walaupun takde langsung entry on this month melainkan entry ni. Bukannya niat aku nak bongkak ke, bangga ke, just nak share dengan korang. Blog aku ni bukan yang terbaik sebab ada blog yang trafik dia sebulan mencecah puluhan ribu readers.



Aku harap ini semua akan menjadi batu loncatan untuk aku membuka laman web sendiri aku nanti yang berkemungkinan beralamat, xzarmpro.comAku tak update pun bersebab, Aku di sem 1 UiTM, memang sibuk dan padat jadual aku. Ada saje aktiviti, seminar menarik hujung minggu.

Akhir kata, thanks to pembaca setia yang sentiasa melawat blog 7 ALWAYS. Korang memang best.


P/s : Selalu lepak ngan budak sem 2 kat uitm puncak ni untuk ambil kesempatan. Ehh.
Tweet Artikel Ini Jika Anda Suka!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Takkan Baca Je? Komenlah kerana setiap komen yang ditinggalkan akan dijawab on the spot. Jika anda ingin menggunakan gambar di blog ini, boleh minta keizinan daripada penulis terlebih dahulu :)