CARI DI BLOG INI

10 November 2012

Terasa nak angkat satu iPod Touch yang latest tu.

Salam semua. 
Lama ni tak menulis. Masih lagi dalam mood result uitm. Ramai yang tanya pointer bape, aku just jawab dapat 4 A je ohh. No repeat. Not DL. Haha.

Bila dah ada duit lebih ni, tangan ni terase gatal nak buang duit tu. Dalam ahti ni terfikir, kalau ada mp3 player, pastu ada earphone beats sangat awesome gak. Then, terlintas sekejap, Mp4 Sony ngan beats solo HD. Ermmm. Bukak fb jap, ada review pasal Apple iPod Touch baru. 5th Generation?




Yes, aku akan dapatkan peranti cam best ni. Sekali dalam set, apple punya earpods yang baru ohh. Earpods yang same didatangkan untuk diorang nyer smartphone iPhone 5. Sangat best audio stereo dia. Setaraf ngan beats, kata Khai (Oh Media). Harga dia around RM1049 utk 32GB. Memang berbaloi sebenarnya.

Tapi masalah sekarang ni pasal kaler lak, rambang mata ohh. Nak kuning or merah ? Dua2 cantik sebenarnya. Ermm. Tengoklah nanti bila dah sampai kedai machines tu. 


P/s : Seorang yang suka mengabadikan inspirasi melalui muzik. Haha ayat tak boleh blar.
Tweet Artikel Ini Jika Anda Suka!

2 ulasan:

Takkan Baca Je? Komenlah kerana setiap komen yang ditinggalkan akan dijawab on the spot. Jika anda ingin menggunakan gambar di blog ini, boleh minta keizinan daripada penulis terlebih dahulu :)