CARI DI BLOG INI

28 Disember 2013

Main Ice-Skating Dengan Yaya Bahri di Sunway Pyramid 19 November 2013


Salam semua.
Beberapa jam selepas turun Broga Hill, Klik Sini, aku terus ke Sunway Pyramid sebab ada orang tu beria-ria nak belanja aku main Ice-Skating.


Ni dia Yaya, si pebelanja ice-skating. Berapa hengget tak boleh mention, nanti dia marah. Hahahah. Yaya ni memang peramah, seorang yang memang tak berhenti bercakap. Ada je cerita dia. Comel kan? Hahaha.

Kaunter kasut. Kasut ye dia panggil? Entahlah. Di sini, dengan sekali bayar masuk, kita boleh berskating non-stop sampai 10 pm. Kitorang keluar dalam pukul 9 sharp, untuk shopping sebelum Sunway tutup.


Terasa macam gambar aku banyak pula. Kan? Pendek kata, berbaloi harganya dengan pengalaman yang best which is dapat borak2 dengan orang yang tak kenal atas ice selain melakukan step/skill masa skating itu sendiri. Skill tu. Hahaha.


P/s: First time ber-iceskating, tak sekali pon jatuh. Rasa nak pergi lagi.


Tweet Artikel Ini Jika Anda Suka!

2 ulasan:

Takkan Baca Je? Komenlah kerana setiap komen yang ditinggalkan akan dijawab on the spot. Jika anda ingin menggunakan gambar di blog ini, boleh minta keizinan daripada penulis terlebih dahulu :)