CARI DI BLOG INI

05 April 2015

Bila Bercerita Tentang Perasaan. #Throwback

Hai, salam April semua.
Semalam aku belek semua status lama akaun facebook aku dulu. Mana-mana status yang menggelikan semua aku delete. Tiba-tiba perasan satu status ni sangat priceless sebelum aku deactivated akaun ni.


Yang selalunya status yang aku update jarang mendapat LIKE yang banyak dan juga komen. Yela, orang tak femes lah katakan. Bila keluar status ni, ramai yang liked dan ramai juga yang komen. Akaun facebook aku sekarang pon takde status update, semua update gambar je. 



Girl yang dimaksudkan bukan girl yang sama aku couple dan putus kat kampus tu. (But I did all my best in that relationship)

Ada yang teka kat status tu sendiri dan ada yang teka depan-depan aku and guess what? Tekaan mereka semua salah dan aku lupa siapa orangnya walaupun kelas aku tak ramai 30 orang je. Memang pelupa orangnya si NAJ ni kan.

Pada aku biarlah siapa-siapa pon orang tu. Tak kisahlah Afirah ke, Fitrah ke sebab aku prefer kembangkan karier aku dulu sebelum berkira-kira tentang pilihan teman hidup,


P/s: Birthday aku bulan April. Malas nak letak kat Facebook. Siapa yang ingat, wishlah!
Tweet Artikel Ini Jika Anda Suka!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Takkan Baca Je? Komenlah kerana setiap komen yang ditinggalkan akan dijawab on the spot. Jika anda ingin menggunakan gambar di blog ini, boleh minta keizinan daripada penulis terlebih dahulu :)